Zu Casa

Systematiskt brandskyddsarbete Örebro

Behöver ni hjälp med att upprätta ett systematiskt brandskyddsarbete (SBA) i Örebro? Då har ni kommit rätt! Ett välplanerat och strukturerat brandskyddsarbete är en avgörande faktor för att skydda er fastighet, samt era anställda och kunder från potentiella brandrisker.

Vi på Utvägen har över 30 års erfarenhet inom branschen och förstår att en brand kan uppstå när som helst. Detta är anledningen varför vi erbjuder ett omfattande utbud av tjänster för att säkerställa att er fastighet har bästa möjliga brandskydd.

Våra erfarna brandingenjörer kan hjälpa er med allt från riskbedömning och planering till utbildning och utrustning. Vi kommer att samarbeta med er för att skapa en anpassad lösning som uppfyller era specifika behov och krav.

Vanliga åtgärder inom ett systematiskt brandskyddsarbete kan exempelvis vara:

  • Brandlarmsinstallationer
  • Installationer av sprinklersystem
  • Brandövningar
  • Personalutbildningar om brandskydd och brandsäkerhet på arbetsplatsen
  • Regelbundna kontroller och underhåll av brandskyddsutrustning och anläggningar

Vi erbjuder även löpande stöd och expertrådgivning för att säkerställa att ni alltid har ett brandskydd som är uppdaterat och anpassat till förändrade förhållanden. Faktum är att med ett systematiskt brandskyddsarbete (SBA) så kan ni reducera brandrisken avsevärt och om en brand skulle uppstå kan ni minimera dess påverkan.

Vår process inom systematiskt brandskyddsarbete i Örebro börjar med att vi utför en grundlig bedömning av er fastighet med syftet att identifiera potentiella brandrisker. Därefter så kommer vi att utveckla en skräddarsydd brandskyddsplan som matchar era specifika behov.

Kontakta oss gärna idag på 08-519 410 11 för att ta det första steget mot ett effektivare och säkrare brandskyddsarbete i Örebro.

Vill du veta mer om vår app för systematiskt brandskyddsarbete – SBA?
Ladda ner vår PDF för mer info eller se vår informationsvideo nedan.

Pappersritningar med en röd penna liggandes ovanpå

Kontakta Utvägen

Utvägen är din resurs och trygga partner i alla frågor relaterade till brandskydd, SBA och utrymningssäkerhet.

Varmt välkommen med din förfrågan!

Kontakta oss