Zu Casa

Brandskydd, Brandsäkerhet & Utrymningssäkerhet i Stockholm

Postadress

Sjöängsvägen 15, 192 72 Sollentuna

Telefonnummer
08-519 41 011
E-mejl adress
info@utvagen.se
Hitta ditt närmaste kontor genom att klicka på knappen nedan
Karta över Sverige

Utvägen i Stockholm

Utvägen har över 30 års erfarenhet inom brandskydd, utrymningssäkerhet och brandsäkerhet i Stockholm. Vi vänder oss till företag och organisationer för att säkerställa att deras lokaler är så brandsäkra som möjligt och att de uppfyller gällande regelverk inom brand- och utrymningssäkerhet.

Vad vi erbjuder:

 • Konsulttjänster inom brandskyddsdokumentation, systematiskt brandskyddsarbete SBA, krishantering samt brandingenjör.
 • Utbildningar inom brandskydd och sjukvård såsom första hjälpen, L-ABC, brandskyddsutbildning, utrymningsplan samt kontrastmarkeringar.
 • Tillgänglighet och frångänglighet för funktionsnedsatta.
 • Produkter i form av utrymningsskyltar, nödbelysning, utrymningsplan, kontrastmarkeringar med flera.

Kontakta vårt Huvudkontor

Kontoret erbjuder konsultation inom utrymningssäkerhet, brandskydd som t ex brandskyddsdokumentation och systematiskt brandskyddsarbete SBA, samt tillgänglighet. Kontoret levererar sjukvårdsutbildning som t ex första hjälpen eller L-ABC, brandskyddutbildning och brandövningar. Vi levererar även produkter som t ex utrymningsskyltar, nödbelysning, utrymningsplan och kontrastmarkeringar.

  Våra produkter och tjänster används och efterfrågas av bland annat lokala myndigheter, företag, vårdhem, skolor och sjukhus över hela Sverige. Med totalt 16 kontor runt om i Sverige är vi perfekt belägna för att erbjuda en rikstäckande service till alla våra kunder. Oavsett era specifika behov inom brandskydd, utrymnings- och brandsäkerhet i Stockholm kan du känna dig fullkomligt trygg med att vi både har resurserna och expertisen som krävs. Varmt välkommen att kontakta oss på Utvägen i Stockholm på telefonnummer 08-519 41 011.

  Pappersritningar med en röd penna liggandes ovanpå

  Kontakta Utvägen

  Utvägen är din resurs och trygga partner i alla frågor relaterade till brandskydd, SBA och utrymningssäkerhet.

  Varmt välkommen med din förfrågan!

  Kontakta oss