Zu Casa

Brandskydd, Brandsäkerhet & Utrymningssäkerhet i Jönköping

Adress

Rörbacken 5, Jönköping

Postadress

Rörbacken 5 556 28 Jönköping

Telefonnummer
036 - 14 85 94
E-mejl adress
info@utvagen.se
Hitta ditt närmaste kontor genom att klicka på knappen nedan
Karta över Sverige

Utvägen i Jönköping

Varje enskild organisations behov är ofta olika vilket innebär att de behöver en brandsäkerhetslösning som är anpassad för just deras specifika verksamhet. På Utvägen i Jönköping förfogar vi över ett team av erfarna brandskyddsexperter som snabbt kan skräddarsy en kostnadseffektiv lösning som är perfekt anpassad för just er verksamhet. Vi säkerställer att alla våra kunders lokaler har ett högeffektivt brandskydd och att de är anpassade enligt gällande lag för brand- och utrymningssäkerhet.

Vad vi erbjuder:

 • Konsulttjänster inom brandskyddsdokumentation, systematiskt brandskyddsarbete SBA, krishantering samt brandingenjör.
 • Utbildningar inom brandskydd och sjukvård såsom första hjälpen, L-ABC, brandskyddsutbildning, utrymningsplan samt kontrastmarkeringar.
 • Tillgänglighet och frångänglighet för funktionsnedsatta.
 • Produkter i form av utrymningsskyltar, nödbelysning, utrymningsplan, kontrastmarkeringar med flera.

Kontakta vårt kontor i Jönköping

Kontoret erbjuder konsultation inom utrymningssäkerhet, brandskydd som t ex brandskyddsdokumentation och systematiskt brandskyddsarbete SBA, samt tillgänglighet. Kontoret levererar sjukvårdsutbildning som t ex första hjälpen eller L-ABC, brandskyddsutbildningar och brandövningar. Vi levererar även produkter som t ex utrymningsskyltar, nödbelysning, utrymningsplan och kontrastmarkeringar.

  Faktum är att vi på Utvägen har över 30 års erfarenhet inom brandsäkerhet och brandskydd i Jönköping med omnejd. Vår långa erfarenhet inom branschen är en stor trygghet för alla våra kunder och ett kvitto på att vi levererar produkter och tjänster som efterfrågas av många verksamheter. Om du har några frågor, varmt välkommen att kontakta våra brandsäkerhetskonsulter i Jönköping på 036-14 85 94.

  Pappersritningar med en röd penna liggandes ovanpå

  Kontakta Utvägen

  Utvägen är din resurs och trygga partner i alla frågor relaterade till brandskydd, SBA och utrymningssäkerhet.

  Varmt välkommen med din förfrågan!

  Kontakta oss