Zu Casa

Brandskydd, Brandsäkerhet & Utrymningssäkerhet i Uppsala

Postadress

Fyrisborgsgatan 3, 754 50 Uppsala

Telefonnummer
018 - 56 80 80
E-mejl adress
info@utvagen.se
Hitta ditt närmaste kontor genom att klicka på knappen nedan
Karta över Sverige

Utvägen i Uppsala

Utvägen har över 30 års erfarenhet av brandsäkerhet, utrymningssäkerhet samt brandskydd i Uppsala och är idag en ledande aktör inom vår bransch. Utvägen är rikstäckande och består av lokala kunskapsföretag som är specialiserade i att skapa trygga arbetsplatser med fokus på Människan, Tekniken och Organisationen. Vi erbjuder en lång rad tjänster till ett brett spektrum av företag och organisationer över hela Uppsala med omnejd.

Vad vi gör

Utvägen är specialiserade på alla aspekter inom utrymnings- och brandsäkerhet och vår primära målsättning är att värna om våra kunders trygghet. Hos oss i Uppsala erbjuder vi kompletta tjänster, utbildningar och produkter som exempelvis:

 • Konsulttjänster inom brandskyddsdokumentation, systematiskt brandskyddsarbete SBA, krishantering och brandingenjör.
 • Utbildningar inom brandskydd och sjukvård såsom första hjälpen, L-ABC, brandskyddsutbildning, utrymningsplan och kontrastmarkeringar.
 • Tillgänglighet och frångänglighet för funktionsnedsatta.
 • Produkter i form av utrymningsskyltar, nödbelysning, utrymningsplan, kontrastmarkeringar med flera.

Vi kan även skräddarsy våra tjänster och utbildningar efter varje företags eller organisations specifika behov. Har du frågor om brandskydd, utrymningssäkerhet och brandsäkerhet i Uppsala – Kontakta oss gärna på telefonnummer 018-56 80 80.

Kontakta vårt kontor

Kontoret erbjuder konsultation inom utrymningssäkerhet, brandskydd som t ex brandskyddsdokumentation och systematiskt brandskyddsarbete SBA, samt tillgänglighet. Kontoret levererar sjukvårdsutbildning som t ex första hjälpen eller L-ABC, brandskyddutbildning och brandövningar. Vi levererar även produkter som t .ex utrymningsskyltar, nödbelysning, utrymningsplan och kontrastmarkeringar.

  Vem vi gör det för

  Utrymningssäkerhet för alla är fokus i vår verksamhet. Vi arbetar med utrymningssäkerhet i såväl offentliga miljöer som kontor, detaljhandelsmiljöer, skolor, caféer, restauranger, byggföretag med flera. Att bygga starka relationer med våra kunder har hög prioritet då vårt mål alltid är att trygga såväl arbetsmiljön som att förse dig och dina medarbetare med nödvändig kunskap. Oavsett vilken typ av verksamhet ditt företag eller organisation bedriver kan Utvägen säkerställa att dina lokaler är trygga att arbeta i och i full överensstämmelse med gällande lag och regelverk. Varmt välkommen att kontakta oss på 018-56 80 80.

  Pappersritningar med en röd penna liggandes ovanpå

  Kontakta Utvägen

  Utvägen är din resurs och trygga partner i alla frågor relaterade till brandskydd, SBA och utrymningssäkerhet.

  Varmt välkommen med din förfrågan!

  Kontakta oss